Košarkaška reprezentacija Srbije
Košarkaška reprezentacija Srbije; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Srpski košarkaš Vladimir Lučić umanjio je mogućnost i donekle ugasio nadu navijača Partizana da će se vratiti u taj klub.

Partizan je Lučića afirmisao pre petnaestak godina kada je Vladimir bio i kapiten crno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

Kasnije je u dugoj i bogatoj karijeri bio u nekoliko klubova, postao je i kapiten reprezentacije, ali se skrasio u Minhenu još 2016.

Tamo je postao klupska legenda, osvaja trofeje u Nemačkoj, pokušava da se „potuče“ sa rivalima i u Evroligi kad je moguće i krilni centar tamo, po svoj prilici želi i da ostane.

„U godinama sam u kojima je važno samo jedno, to je šta govori moje telo. Ako ostanem u formi i nastavim da pomažem timu, definitivno mogu da zamislim da ostanem duže u Minhenu. Međutim, nisam neko ko želi da dobije novi ugovor zbog mojih prethodnih nastupa i zasluga, a onda na kraju ne budem u mogućnosti da pomognem. Ali zapravo još ne razmišljam o 2025. godini“, rekao je Lučić za Bild.

Navijači Partizana, koji je ove sezone bio lošiji u Evroligi nego lani, priželjkivali su povratak iskusnog igrača.

I predsednik kluba Ostoja Mijailović najavio je da bi neki bivši igrači mogli da se vrate, a u Partizanu bi mogao da se nađe i Vanja Marinković koji je ovu sezonu proveo u Baskoniji.

BONUS VIDEO: Najbolji potezi Vladimira Lučića protiv Monaka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar