Foto: FIBA

Mario Hezonja, hrvatski reprezentativac, pričao je o duelu sa Grčkom, koji će odlučiti koja će se od dve selekcije plasirati na Olimpijske igre u Parizu.

Hrvatska je u polufinalu kvalifikacionog turnira u Atini bila bolja od Dominikanske Republike sa 80:77, jer je Kris Duarte promašio šut za produžetak.

Grčka je sa druge strane deklasirala Sloveniju sa 96:68 i na domaćem terenu u nedelju od 20 sati imaće priliku da odmeri snage sa Hrvatskom.

Hezonja je upitan kako će se Hrvati spremiti za Janisa Adetokumba, prvu zvezdu Grčke.

„Ovo nije tenis, nego košarka. Moramo sve da zaustavimo“, rekao je košarkaš Real Madrida i nastavio:

„To su igrači sa Fajnal-fora, koji igraju Evroligu, ozbiljni igrači koji znače mnogo svojim ekipama. Ništa me ne iznenađuje, ali moramo da igramo odlično u oba smera da bi pobedili. Imaju sjajan roster i čeka nas teška utakmica.“

PROČITAJTE JOŠ:

Osvrnuo se Mario i na meč sa Dominikanom.

“Loša utakmica za nas, loša energija, čak i odbrana od početka, ali to je sve razumljivo zbog našeg užasnog poraza protiv Novog Zelanda i ovih dana između, nema tu previše oporavka, ali takav je turnir, ali danas smo pobedili jer smo na kraju igrali glavom, iako protiv Novog Zelanda nismo igrali tako, imali smo katastrofa šuteve i rešenja i izgubili. Drago mi je da smo pobedili lošom igrom i treba dati sve da se pobedi Grčka.“

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar