Matijas Lesor/Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Matijas Lesor postao je brzo miljenik navijača Partizana, iako je pre toga nastupao za Crvenu zvezdu. Francuz je tokom gostovanja kod Čime Monekea, košarkaša Baskonije, objasnio zbog čega je zavoleo crno-bele.

Lesor je sa Partizanom zamalo stigao do Fajnal-fora Evrolige, ali je Real Madrid uspeo da pobedi crno-bele u četvrtfinale sa 3:2.

Francuz je u dresu Partizana beležio 12,1 poen, uz 7,3 skokova i 1,4 asistencija u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ

„Izgubili smo Kup protiv Crvene zvezde. To je jedini meč kada su navijači oba tima bila u hali. Mnogo navijača, mnogo policije, mnogo obezbeđenja… Veliko je za navijače, ali i klub. Velika je to stvar za njih. Mi smo izgubili 20 razlike, pogledao sam oko sebe… Kapiten je plakao, trener je plakao. Shvatio sam koliko im je to važno. Prethodno, igrao sam u Zvezdi. Tada smo izgubili od Partizana, ali nije bila ista emocija. Izgubili smo i otišli u svlačionicu. A ovde, navijači su ostali i pevali, a bili su povređeni“, rekao je Lesor.

Zbog toga je imao dodatni motiv da pokaže da pripada u Beogradu.

„Rekli su mi da razumeju i mene, razumeju da mi je žao i rekli mi da su uz mene. Tu je sve počelo. Rekao sam sebi da ne mogu da izneverim te ljude i da ću dati sve od sebe kako bi zaslužio njihovu podršku“, dodao je Lesor.

MOŽDA VAS I OVO ZANIMA

BONUS VIDEO Tripl-dabl Nikole Jokića protiv Klipersa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare