Detalji rastanka Kevina Pantera i Partizana
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Kevin Panter nije više košarkaš Partizana, objavili su crno-beli. Tom prilikom je obelodanjeno kako je došlo do rastanka.

„Parni valjak“ je pojasnio da je došlo do dogovora i da su odlučili da krenu drugim putem.

PROČITAJTE JOŠ

„Doskorašnji kapiten crno-belih i klub, postigli dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići“, stajalo je u objavio Partizana.

Panter je imao bogati ugovor na još jednu sezonu i za sve se pitao Partizan. Dakle, odluku su doneli crno-beli u dogovoru sa igračem.

Dogovoreno je da se raziđu, a u ovim momentima se nagađa gde bi mogao Panter da ide posle Partizana.

Po pisanju „Basket News“ najverovatnije će karijeru nastaviti u Barseloni.

Nova.rs je tada objavila da se oko potencijalnog odlaska pita i sam klub, što je za crno-bele bilo najvažnije, jer je igrač bio pod ugovorom. Poenta je da je situacija oko Pantera najviše zavisila od toga šta će se dešavati na tržištu i kako će se Partizan pojačati, što znači da crno-beli spremaju isto tako jaku zamenu, čim su odlučili da kapiten može da ide.

Panter je od 2021. godine bio u Partizanu i osvojio je ABA ligu prošle sezone. Tada je izborio i plej-of Evrolige, gde su crno-beli poraženi od Real Madrida u majstorici, odnosno sa 3-2 u seriji. U sezoni za nama, Partizan je ostao bez trofeja, pošto je poražen u tri finala od Crvene zvezde, dok je u Evroligi zauzeo 11. poziciju i ostao bez plej-ina.

BONUS VIDEO Jake reči Miće Berića: Partizan nema pravog lidera, katastrofa Pantera i Ledeja protiv Zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare