Foto: AP Photo/Matt York

Drejmond Grin je u decembru brutalno nasrnuo na Jusufa Nurkića i zaradio je suepenziju koju je u međuvremenu odradio.

Njih dvojica su se ponov sreli na terenu 11. februara,a meč je obeležio njihov duel i pokušaji da maltretiraju jedan drugog.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Tokom celog meča, koji je Stef Kari rešio trojkom u poslednjoj sekundi za 113:112, viđeno je „nadmudrivanje“ dvojice košarkaša. Na momente, bilo je i ponižavanja u kojem su obojica učestvovali pošto su nastojali da pokažu koliko je protivnik „mali“ i nedostojan košarke.

Takođe, Jusuf Nurkić je bio nervozniji i često pokazivao netrpeljivost prema Grinu.

Par dana kasnije, usledio je odgovor košarkaša Voriorsa.

„Mališa pokušava da se postavi, da me odgura. Sa svojim nevaljalim šutom ubacuje šest poena na utakmici i odlučuje da „proslavi“ pokazivanjem na parket. Udara u pod, a iskreno, nisi dovoljno dobar da radiš takve stvari. A, onda dovodi u pitanje moj karakter. Kakva kukavica. Ovo je utakmica koju si izgubio, u kojoj ste uništeni i jedina stvar o kojoj bi trebalo da pričaš jeste kako ste kažnjeni. Kakva sramota. I, oni očekuju da pobede sa tim tipom. Iskreno rečeno ja sam četvorostruki O-star i četvorostruki šampion NBA lige. I, trbalo bi da te uništim. Trejdovan si zbog Džokera, kako bi on postao ono što je danas. On i Kevin dovodili su ranije u pitanje moj karakter. A to je kukavički“, istakao je Grin.

BONUS VIDEO Sjajni Jokić vodio Denver do pobede nad Lejkersima 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar