Foto: AP Photo/David Zalubowski

Slavni američki reper Lil Vejn prokomentarisao je srpskog košarkaša Nikolu Jokića i francuskog centra Rudija Gobera.

Jokić u poslednje tri utakmice sa Denver Nagetsima uništava Gobera i Minesotu Timbervulvs u seriji polufinala Zapada NBA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

Lil Vejn kaže da mu se ne sviđa Jokićev stil igre, dok hvali francuskog centra iz Timbervulvsa zbog svog načina igre.

„Čast Nagetsima, oni su strašan tim, ali ja lično ne volim Jokića, ne volim njegovu igru, ja sam iz stare škole. Neki ljudi kažu da on igra baš takvu košarku, ali očito stariju od onoga odakle sam ja, jer izgleda kao tatin tata tamo“, rekao je reper između ostalog.

A onda je rešio da pozdravi Rudija Gobera za kog je podsetio da je najbolji defanzivac godine.

„Trudi se toliko j****o jako, svi pričamo o tome, a zaboravljamo da je čovek tek dobio prvo dete“, rekao je američki muzičar, pričajući kako nije bitno što je Jokić osvojio titulu i igrao finale, jer je bitnije to što je postao otac.

Podsetio je i na situaciju kroz koju je Gober prošao na početku pandemije koronavirusa pre četiri godine i svim tim komentarima iznenadio Vika Lombardija, reportera koji prati Denver Nagetse.

„Da li je ovaj čovek drogiran u ovom trenutku“, pitao je Lombardi zbog čudnih konstatacija Lil Vejna.

Jokić i ekipa su poraženi u prve dve utakmice polufinala Zapada na svom parketu, a Gober je drugi meč propustio zbog rođenja deteta.

Naredne tri utakmice je dobio Denver, uključujući i onu između utorka i srede kada je srpski centar imao 40 poena i 13 asistencija.

BONUS VIDEO Treća pobeda Denver Nagetsa: Nikola Jokić najzapaženiji na terenu sa 40 poena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar