Foto: EPA-EFE/Miguel Gutierrez

Fudbaleri Brazila više nemaju dileme u vezi sa tim koga je selektor Tite pozvao u ekipu, ali je njegov izbor izazvao različite reakcije.

Mateušu Kunji je teško palo što je izostavljen sa spiska, plakao je, dok su mediji u utorak delili besnu reakciju Gabrijela Barbose, iako je reč o lažnoj informaciji.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, Barbosa nije jedini razočaran što se nije našao među 26 fudbalera, putnika za Katar i na spisku protivnika Srbije u grupi G.

Neto, nekadašnji fudbaler, danas analitičar smatra da je izbor Titea svojevrsni skandal i „udario“ je na Gabrijela Martinelija koji se na spisku našao.

„Ovo je sramota, ovo je šala! Osećam se posramljeno. Ne zato što je Dani Alves pozvan. Šta je Martinelijeva priča? Njegova 33 gola u karijeri? Ovo je sramota i nedostatak poštovanja za fudbal. Ovo pokazuje koliko je fudbal prljav, nečastan. To se desilo meni svojevremeno i Velosku, pa nismo išli na Mundijal jer nismo igrali u Rio de Žaneiru“, rekao je Neto, a preneo brazilski ESPN.

Katar, Qatar, FIFA, World Cup, Svetsko prvenstvo
Foto: TANJUG/AP Photo/Darko Bandic

Dodao je da je pozivanje igrača Arsenala umesto Gabija Barbose svojevrsna „jeres i nepoštovanje“.

„Najveća sramota od svih imena na spisku. Pozivanje Martinelija vam pokazuje da Tite ne bi trebalo da ima svoju poziciju jer je nefer prema Gabigolu. Dečko koji postigne pet golova u sezoni, koji hoda kao po tržnom centru, niko ne zna ko je… i nepozivanje Gabigola, čoveka koji je dao gol za titulu u Libertadoresu i čoveku koji je dao 29 golova u sezoni“, ljutito je komentarisao Neto.

BONUS VIDEO: Katar 2022 Lična karta – Sergej Milinković Savić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar