EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, izneo je svoje utiske o meču nakon poraza od Intera (4:0) u drugom kolu Lige šampiona.

Zvezda se dobro držala u prvom poluvremenu, ali su u drugom jeftine greške skupo naplaćene.

„Mi smo i hteli da izađemo u ovom sistemu i dobro smo to odradili, ovo je utakmica izgubljena direktno našim grešakma, koje se ponavljaju, protiv Benfike dve, sada četiri. Teško mi pada, biće poraza, žao mi je samo što primamo ovako naivne golove. To su nam najsiksuniji igrači, kad je neko mlad i izgubi loptu to i nije neki problem, problem je kod iskusnih igrača kad imate takve greške, ali dešavaju se takve stvari u fudbalu, na ovom nivou moramo da smanjimo bilo kakve greške. Ako već treba da primite gol, onda protivnik treba da se namuči. Oni se nisu namučili, jeftino smo primili, sami sebe pobedili“, rekao je Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Kiksevi nisu smeli da se dogode, jer je Interu onda bio otvoren puk ka pobedi.

„Imali smo dosta stvari koje smo hteli da uradimo, stvarali smo šanse. Morate da držite nulu kod takvih ekipa. Tamo gde je Inter najjači mi smo ga analirali, a onda gde nismo nikako očekivali – Inter nam je lagano davao golove. Sutra novi dan, okrećemo se novoj utakmici.“

Govorio je i o mladom Andriji Maksimoviću, koji je verovatno bio najbolji u dresu Zvezde na ovom meču.

„Mislim da je odigrao fenomenalnu utakmicu. Pratimo ga odavno, trenira radi, dete koje ima blistavu budućnost. Pokazao je bez obzira na mladost, na ovim utakmicama će dobiti iksutvo, pomagao je saigračima, kreirao šanse, ulazio u šasne. Odigrao je fenomenalnu utakmicu. Treba da nastavi da radi, pametno je dete, Crvena zvezda je dobila bisera u njemu i ja mu predviđam veliku i svetlu budućnost“, zaključio je Milojević za „Arenu sport“.

Šta je Milojević rekao za RTS posle meča pogledajte u videu ispod.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare