Foto: EPA-EFE/Tim Keeton

Fudbaleri Arsenala sastali su se u nedelju sa velikim rivalom Totenhemom u meču 35. kola Premijer lige.

I uz dobru igru Bukaja Sake, očajnu odbranu Totenhema i dva od tri pogotka primljena posle kornera, uz jedan autogol Pjer-Emila Hojbjerga, šou je ukrao golman Arsenala.

PROČITAJTE JOŠ:

David Raja je napravio jedan od kikseva iz rubrike „verovali ili ne“ u momentima kada je delovalo da je Totenhem „na konopcima“.

Hojbjerg je glavom zatresao svoju mrežu u 15. minutu, Saka je u kontri na asistenciju Kaija Haverca duplirao prednost u 27, a u 38. je i sam Haverc posle kornera pogodio metu.

A onda je na scenu stupio Raja koji je u 64. minutu primio loptu, kolebao se šta sa njom da radi i onda uradio ono najgore zbog čega se njegova greška brzo proširila internetom.

Predao je užasnim dodavanjem loptu u noge Kristijanu Romeru i ovaj je lagano napravio nekoliko koraka napred, pre nego što je plasirao loptu u mrežu, a Raju ostavio da se pita kako je mogao da kiksne tako početnički.

Zato je po internetu bilo različitih reakcija, te su navijači Totenhema reagovali s podsmehom, navijači Arsenala su se iznervirali i malo ko je ostao ravnodušan.

BONUS VIDEO: Foland pogađa prečku Borusija Menhengladbah – Union Berlin

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar