Tijeri Anri
Foto: Screenshot Twitter CBS

Bivši fudbaler Barselone nije mogao da veruje šta gleda, ali ni šta sluša.

Slavko Vinčić, slovenački sudija, učinio je da njegovo ime dobro upamte svi u Barseloni.

PROČITAJTE JOŠ

Nijedan navijač mu nije oprostio što ni nakon gledanja VAR snimka nije video igranje rukom igrača Intera zbog kog su Katalonci poraženi sa 1:0 u trećem kolu Lige šampiona. U tom trenutku je čak i Simeone Inzagi bio uveren da će svirati penal za Barselonu.

Ipak, Denzel Damfris nije kažnjen za svoju rukometnu intervenciju, pa je na kraju potpuno zbog toga poludeo Ćavi Ernandez.

Njegovo mišljenje dele navijači širom sveta, ali i u studiju CBS sporta. Tijeri Anri je udarao glavom u sto kako bi pokazao nevericu što nije suđen penal.

„Ovo je penal i to je jasno kao dan. Što vam više treba od pogleda na ovu scenu? Interov igrač je loptu odneo rukom s glave igrača Barselone. Potpuno razumijem Ćavijevu frustraciju“, izjavio je Majka Ričards, čuveni bek Mančester sitija.

Oglasio se i Džejmi Karager.

„Ovo je čista ruka. Zašto imamo VAR kada ne presuđuje u ovakvim situacijama? Šokantno je da VAR ovde nije signalizirao sudiji da pregleda snimak. Ne razumem zašto sudije u situacijama kao što je ova ne izađu pred javnost i ne priznaju da su pogrešili?“, upisao je čuveni Englez.

Najoriginalniji bio je Anri.

„Tip u kombiju nije video penal, pa moj desetogodišnji sin je to video i odmah mi poslao poruku pitajući me kako to nije penal! Imate milion kamera koju pokazuju ovu situaciju, a tvrdite da niste videli?! Dajte, molim vas!“, rekao je Anri, a onda je lupao glavom dok je jedna komenatorka sudija opravdavala sudijski propust.

BONUS VIDEO Stampedo i horor na fudbalskoj utakmici, poginulo više od 100 navijača

Komentari

Svi komentari (0)