Albert Nađ Crvena Zvezda vs Partizan Foto:Dusan Milenkovic/ATAImages

Nakon što je doneta odluka da se prekina sardnja sa Igorem Duljajem u Partizanu su imenovali Alberta Nađa za novog trenera crno-belih.

Ono što je bilo najavljivano se i dogodilo, ali je dužina trajanja ugovora svojevrsno iznenađenje.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je bila priča da će Albert Nađ biti na klupi do kraja sezone, doenta je odluka da bivši igrač Partizana i Duljajev pomoćnik potpiše ugovor do kraja sledeće sezone što znači d ana leto klub neće tražiti novog stručnjaka.

U klubu su objavili da su noovi članovi stručnog štaba Miroslav Čermelj, Miroslav Vulićević i Miloš Podunavac.

Nađ je kao igrač Partizana dres nosio čak 406 puta‚.

Član Upravnog odbora FK Partizan postaje 2009. godine, gde dobija ulogu koordinatora sportskih selekcija kluba. Kao koordinator obavlja i dužnost sportskog direktora u sezoni 2010/11 kada se Partizan po drugi put kvalifikovao u grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

Na mesto sportskog direktora FK Partizan, postavljen je odlukom Upravnog odbora 29. maja 2013. godine. Na toj poziciji se zadržao tačno godinu dana kada je napustio funkciju nakon što mu je istekao ugovor.

U januaru 2017. je postao sportski direktor srpskoligaša Rakovice, a iste godine je i postavljen za trenera ovog kluba, što mu je i prvi trenerski posao u karijeri. U avgustu 2019. je počeo da radi kao pomoćnik Savi Miloševiću u prvom timu Partizana, a 31. oktobra 2019. je preuzeo Partizanovu filijalu Teleoptik.

Na klupi Partizana je kao trener debitovao u nedavnom 173. prvenstvenom večitom derbiju, kada je Duljaj bio suspendovan.

BONUS VIDEO Zagrevanje za EURO 2024, Slaviša Jokanović epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare