Foto: EPA/SRDJAN SUKI

Nekadašnja supruga brazilske fudbalske legende Kake, Karolina Seliko, ostavila je slavnog fudbalera jer je bio suviše dobar prema njoj.

Da žene nikako ne vole dobre momke primer je i legendarni Kaka. Njega je 2015. godine ostavila supruga Karolina, a razlozi koje je saopštila su zaista neočekivani.

Karolina nije mogla da pređe prego toga da ima sve pored fudbalske zvezde i da je on više nego divan muž – tražila je nešto drugo.

PROČITAJTE JOŠ

„Kaka me nikada nije izdao, odlično me je tretirao, dao mi je divnu porodicu, ali nisam bila srećna. Nešto je nedostajalo. Problem je što je bio previše savršen za mene“, rekla je tada Karolina.

Brazilac je sa njom dobio dvoje dece. U braku su bili 10 godina, ali je Karolina odlučila da joj treba promena i zatražila je razvod.

Ni tada Kaka nije pravio probleme, ostali su u dobrim odnosima i ponovo je Brazilac pokazao da je „savršen“ otac.

Brazilac je jedan od najpobožnijih fudbalera ikada i to proslava golova i potvrđuje. Nakon svakog gola Kaka bi prstima uperio ka nebu kako bi zahvalio Bogu zbog toga.

Oboje su nakon razvoda započeli život sa novim partnerima. Kaka je u vezi sa Karolinom Dijaz od 2017. godine, dobili su dve ćerke, a 41-godišnjak je nedavno najavio venčanje.

NE PROPUSTITE

S druge strane Karolina Seliko je od 2021. godine u braku s Eduardom Skarpom Žulijanom i trenutno očekuju svoje prvo dete.

Kaka je jedan od najboljih fudbalera 21. veka. Osvojio je Zlatnu loptu 2007. godine i to ispred Kristijana Ronalda i Lionela Mesija koji su tada tek kretali svoje karijere.

Za Brazil je odigrao 92 utakmice, postigao je 29 golova i bio je prvak Mundijala 2002. godine.

Karijeru je počeo u Sao Paolu iz koga je otišao u Milan, zatim je nostio dres Reala i Orlanda, u kome je i završio karijeru 2017. godine.

BONUS VIDEO Ivana Španović za Nova.rs: Želim zlato u Parizu 2024.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare