Foto:Dimitrije Vasiljevic/Starsport.rs ©

Ekipa Jednoistva iz Uba od naredne sezone će igrati u Superligi Srbije, a sada su rešili da čitavu priču podignu na još viši nivo.

Klub koji finansira legenda srpskog i evropskog fudbala Nemanja Matić ima velike ambicije sa klubom iz grada u kojem je odrastao, a prema najavama se sprema ozbiljan projekat.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će Jedinstvo zbog radova na stadionu „Dragan Džajić“ kao domaćin nastupati u Lazarevcu, sve će biti završeno na vreme i svoje mečeve će igrati u Ubu.

PROČITAJTE JOŠ

To je velika vest za navijače koji će svoj klub moći da gledaju u svom gradu.

Pored toga, kako se najavljuje, očekuju se i zvučna pojačanja.

Uroš Matić, Nemanjin mlađi brat trebalo bi da od naredne sezone zaigra za Jedinstvo. Čovek koji je igrao za mlađe selekcije Srbije, a kasnije tokom karijere nosio i dresove ekipa kao što su Benfika, Apoel i Karabag doneće preko potrebno iskustvo ekipi koja ima velike ambicije.

View this post on Instagram

A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

On je prethodne tri sezone proveo u Saudijskoj Arabiji u ekipi Abhe.

Drugo veliko pojačpanje koje se očekuje je Radosav Raća Petrović. Bivši seniorski reprezentativac Srbije i igrač koji je u dresu Partizana tresao mreže u derbiju i koji je karijeru počeo u Jedinstvu, igrač je APOEL sa Kipra i ima ugovor na još godinu dana, ali se očekuje da se ta prepreka reši i da tako bude drugo veliko pojačanje.

Očekuje se da to bude samo početak priče.

BONUS VIDEO Gol Portugala za 3:2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare