Foto: Screenshot Facebook Natasha Lever

Postala je poznata zbog preljube. Otuda i ne čudi što je sada ponovo u epicentru interesovanja nakon još jednog rasturanja braka.

Nataša Lever (41) će zauvek ostati upamćena kao snaja i ljubavnica Rajana Gigsa jer je upravo sa njim varala supruga koji je inače rođeni brat fudbalske superzvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Sada je odlučila da se uda za vatrogasca koji je zbog nje ostavio ženu i troje dece.

Bila je zvezda „Velikog brata poznatih“, a ona je postala planetarno poznata 2011. godine kada je otkriveno da je osam godina imala aferu sa Gigsom iza leđa njegovog brata i njenog supruga Rodrija.

Rodri je izjavio da bi mogao da „sahrani“ brata ukoliko iznese sve detalje koje je saznao i godinama ne pričaju.

Nataša je tu aferu arhivirala i otvorila novu kada se zaljubila u vatrogasca Haruna Hedlija koji ju je zaprosio ovog meseca. I to samo 12 meseci nakon što je on ostavio suprugu sa kojom je bio zajedno 20 godina.

Rajan Gigs
Rajan Gigs; Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nataša ima dvoje dece sa Rodrijem Gigsom i dvoje sa Markom Smitom, koji se takođe nalazi u kategoriji bivših. Zatrudnela je čak i sa Rajanom tokom afere, ali je abortirala dve nedelje pre nego što se udala za Rodriju u Las Vegasu.

„Nataša je izvan sebe. Opčinjena je Harunom i misli da je njegova prosidba bila vrlo romantična. Oseća kao da je konačno pronašla ‘onog pravog‘“, otkrio je blizak izvor za britanski „Daily Mail“.

Izvor je otkrio detalje.

„Harun je napustio svoju ženu i troje dece pre nekoliko meseci, nakon 20 godina zajedničkog života. Oduvek je sebe smatrao zavodnikom. Početkom ove godine njegov loš odnos s Nikol postao je još gori. Haruna satima ne bi bilo, a zatim bi se držao vrlo obrambeno kad bi ga Nikol ispitivala gde je bio. On i Nataša su se upoznali i kliknuli te se činilo da je ona znala da je on oženjen. Možda je u njemu našla sebi ravnog. Vreme će pokazati“, rekao je izvor.

Zapravo se sve vreme tajno viđala sa Gigsom, a prvi put su spavali još 2003. godine. Ona se kasnije zaljubila u vatrogasca.

Rodri je otkrio zbog čega ćuti i dalje o nekim detaljima.

„Da sam nameravao da prodam neke priče, učinio bih to još prošle godine i pokopao tog kretena, pokopao ga. Postoje neke priče za koje znam da su mogle da ga pokopaju, pa da sam hteo da prodajem priče, uradio bih to. Ali zašto bih to želeo da radim? Zašto? Ne bih to uradio. Nisam toliko ogorčen ni lud, ali njemu je bolje da bude oprezan jer da hoću, mogu to da uradim. Koliko ima godina, 48, 49? Mora je*** da odraste.“

BONUS VIDEO Maradona – fudbalski čarobnjak iz Buenos Ajresa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar