Aleksandar Dragović (sredina) Foto: Starsport

Štoper Crvene zvezde sa austrijskim pasošem Aleksandar Dragović je prema pisanju italijanskih medija i dalje meta Sampdorije.

Dragović je prethodnih dana bio u centru pažnje, pošto su Italijani pisali o njegovoj navodnoj želju za odlaskom iz Ljutice Bogdana.

PROČITAJTE JOŠ:

U Zvezdu je stigla ponuda od pola miliona evra iz Sampdorije, gde je trener Dejan Stanković, doskorašnji trener srpskog šampiona.

Sajt poznatog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija javlja da je Sampa spremila novu ponudu, dupliranu u odnosu na prethodnu i uvećanu na oko milion evra.

Prema našim izvorima iz Zvezde, takva ponuda nije stigla za sada u njihov klub. Ona prva, vredna 500.000 evra nije ni razmatrana, kao veoma neozbiljna.

U igru se uključila i Sevilja koja je zainteresovana za Dragovića, ali za sada po tom pitanju nije činila konkretnije korake.

Otežavajuća okolnost je što je Zvezdi potreban Dragović i što ima ugovor do 2024. pa bi štoper po odlasku u novi klub morao da se odrekne dobrog dela zarade da bi klub platio veće obeštećenje za njegov transfer.

BONUS VIDEO: Terzić zagrlio Dragovića, pravio šou sa Kangom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare