Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Noćni život Nejmara, ako nisu klubovi, onda je tu sto sa još osmoricom rivala.

Najplaćeniji fudbaler svih vremena (rekordan transfer iz Barselone u Pari Sen Žermen za 222 miliona evra) odlučio je da poraz od Bajerna sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige šampiona zaboravi za stolom za poker.

PROČITAJTE JOŠ

Sve je utoliko gore kada se zna da je Kilijan Mbape, saigrač u Parizu, zamolio sve da budu maksimalno profesionalni do sledećeg meča u Ligi šampiona.

“Moraćemo da pazimo da se ne povredimo pre revanša. Da lepo jedimo, da dobro spavamo”, poručio je Mbape, a isprva se debatovalo na koga misli.

Onda je Nejmar odlučio da se sam pokaže.

Otišao je u hotel „Hajat Ridžensi“ i od 22.30 učestvovao na EPT turniru u Parizu koji organizuje čuveni sajt za ovu igru. Samo je ulaz koštao 10.000 evra, a Nejmar je završio na 30. mesto i plasirao se u sledeću rundu.

Već se pričalo o tome da je prebogat, te da mu nijedan udarac po džepu nije nikakva kazna.

“Mogli bismo da ga kaznimo, ali šta možemo da uradimo kada nekog baš zabole da li će sa njegovom platom da plati kaznu od 135 evra”, rekao je prvi čovek opštine Luk Vatel nakon što je Nejmar 5. februara napravio žurku za 31. rođendan. Žurku koja je ostavila budnim komšije čitave noći.

Izgleda da Nejmar ima ozbiljnih problema da zaspi ili samo to uporno odbija. Košmar protiv Bajerna je „lečio“ pokerom…

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar