Evropsko prvenstvo u Nemačkoj ulazi u samu završnicu, pred nama su mečevi četvrtfinala, a ovo su naši predlozi izmena u Fantazi timu.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz EURO 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.


Sa jedne strane žreba u četvrtfinalu sastaju se Nemačka i Španija, odnosno Portugal i Francuska, dok su sa druge strane parovi Engleska – Švajcarska i Holandija – Turska.

U ovoj fazi teško je reći da neko može imati lak posao, ali mi smo se oslonili na Holanđane, koji su se odlično pokazali protiv Rumunije i favoriti su protiv Turske.

Pred utakmice četvrtfinala imate pravo na osam izmena (plus promena selektora), ne morate sve da ih iskoristite, a iz jednog tima možete imati najviše osam igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

Od Holanđana u timu su nam od prošle runde golman Verbrugen i Ćavi Simons, a sada smo im pridružili Stefana de Vraja, Nejtana Akea, Denzela Damfrisa i Memfisa Depaja, kao i selektora Ronalda Kumana.

Pored njih, ubacili smo i Aurelijena Čuamenija iz Francuske (odrekli smo se Musijale zbog visoke cene), te Jana Zomera iz Švajcarske kao rezervnog golmana.

U timu smo ostavili Kilijana Mbapea i Harija Kejna, u nadi da će popraviti utisak koji su ostavili u osmini finala.

Izmene se mogu praviti to početka prve četvrtfinalne utakmice (petak 18 sati), tako da nam ovaj tim još uvek nije konačan i podložan je promenama u poslednji trenutak.

Ako Holanđani iznevere, bićemo u problemu…

Pridruži se fudbalskoj avanturi – Igraj Evropski fudbalski fantasy 2024

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi je, povodom predstojećeg evropskog prvenstva EURO 2024, lansirala Evropski fudbalski fantasy 2024 na svojim sportskim sajtovima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Grčkoj. Ova uzbudljiva takmičarska platforma pruža svim ljubiteljima fudbala jedinstvenu priliku da testiraju svoje menadžerske veštine, strategiju i poznavanje fudbala na najvećoj evropskoj sceni.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели nova.rs sport (@nova.rs_sport)

Pridružite se sada i postanite deo fudbalskog spektakla!

Svi zainteresovani mogu da registruju svoje timove i to na Sport Klub portalima u Srbiji i Sloveniji, sajtu Nova.rs u Srbiji i Dnevnik.hr u Hrvatskoj, kao i na sajtovima Nova Sports and Sportdog u Grčkoj, Vijesti u Crnoj Gori i sajtu N1 u Bosni i Hercegovini.

Svaki igrač Evropskog fudbalskog fantasy 2024 može sastaviti do tri virtualna tima. Za sastavljanje svakog tima na raspolaganju je 200 kreditnih bodova za kupovinu 15 igrača i jednog glavnog trenera.

Popisi nisu ekskluzivni, ostali virtualni treneri mogu uzeti iste igrače kao vi, ali ne mogu videti vaš tim sve do početka prvenstva ili naredne runde takmičenja. Kad prvenstvo počne, vaš virtualni tim sakupljaće bodove na osnovu statistike vaših igrača u stvarnim utakmicama (golovi, asistencije, žuti kartoni itd).

Na konačan rezultat tima utiče više statističkih kategorija svakog igrača i trenera.

Virtualna igra počinje prvog dana Evropskog prvenstva, a to je 14. jun.

Ne propustite priliku da pokažete svoje menadžerske sposobnosti i osvojite sjajne nagrade. Pridružite se fudbalskoj avanturi koja će vas dodatno povezati sa utakmicama EURO 2024 i omogućiti vam da uživate u svakom trenutku ovog spektakla.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar