Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Zvezda zove na Marakanu

Crvena zvezda je spremila iznenađenje za navijače na utakmici 28. kola Superlige protiv Mladosti GAT. Meč branioca trona sa ekipom iz Novog Sada biće u subotu od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

„U prethodnom periodu smo na mečevima uočili veliki broj panoa, sa sjajnim crtežima i ispisima. Upravo zbog toga smo odlučili da motivišemo sve navijače našeg kluba da za utakmicu sa ekipom Mladosti pripreme kreativne radove, na kojima će se nalaziti crteži ili poruke koje su upućene crveno-belima“, saopšteno je iz Crvene zvezde.

Navijači Zvezde, koji na utakmicu ponesu pano sa crveno-belim motivima, po ulasku na stadion dobiće broj, a pobednik će biti proglašen tokom drugog poluvremena kada će spiker pročitati broj koji je pobedio, ujedno će se pojaviti i na semaforu.

Po završetku utakmice, vlasnik najkreativnijeg i najoriginalnijeg rada će biti nagrađen upoznavanjem sa Zvezdinim igračima, poručeno je iz Ljutice Bogdana.

Fudbaleri Crvene zvezde grabe ka šestoj uzastopnoj tituli prvaka Srbije, na vrhu su sa 73 boda, 18 više od drugoplasiranog TSC, dok je Partizan treći na tabeli sa 54.

BONUS VIDEO Delije skandiraju Siniši Mihajloviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar