Brutalno pretučen sin bivšeg fudbalera Zvezde, slomili mu nos i zube u školi

Fudbal 28. maj. 202214:29 > 14:4515 komentara
Podeli:
Foto: Starsport

Strašne scene u Smederevu.

Teško nasilje se dogodilo u osnovnoj školi „Dr Jovan Cvijić“ u Smederevu kada je brutalno pretučen sin Predraga Sikimia, bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Učenik osmog razreda, pretučen je u blizini škole pre nekoliko dana, kako saznaje Blic.

Do napada je došlo na prevaru kada ga je jedan od školskih drugova pozvao da dođe iza zgrade.

Sina fudbalera zvezde su tada dočekala dva sedmaka i jedan srednjoškolac i posle kratke rasprave ga brutalno pretukli.

On je kao posledice zadobio povredu nosa, polomljena su mu dva zuba, a zbog povreda završio je na VMA.

Foto: Starsport

Sve je počelo kada su dečaci vređali njegovu majku koja predaje u pomenutoj školi.

"Moja supruga radi u toj školi, predaje fizičko. Da se razumemo, ja školu ne krivim, to je dobra škola, gde moj mlađi sin ide u peti razred, a stariji u osmi. Napad se desio na 30 metara od škole, u blizini banke. Zapravo, bilo je tu dosta statista koji su stajali pored zgrade, jedno njih 13 do 15, ali su samo njih trojica maltretirala mog sina", istakao je Sikimić za Blic.

On je potom objasnio detalje pomenutog događaja.

"Odatle sve i počinje. Jedan od njjih je pretodno prokomentarisao i mom sinu rekao ružnu stvar o njegovoj majci, mojoj supruzi, i to je moje dete čulo. Preneto im je dalje da se to mom sinu nije dopalo, da ga je pogodilo i tada su očigledno odlučili da ga napadnu", objasnio je Sikimić.

Kako dodaje, njegov sin N. S. je krenuo u školu oko 14 časova, kada ga je susreo drug i rekao mu da dođe iza zgrade, nagovestio mu je da tu ima još dečaka, ali da je "sve sređeno".

Dvorište OŠ "Joan Cvijić", Foto: Google maps

"Moj sin je bez ikakve slutnje da će se dogoditi tako nešto krenuo iza te zgrade. Došao je, krenuli su razgovori nekoliko minuta i onda je počelo maltretiranje. U jednom momentu dečak sedmog razreda udara dva puta mog sina, i to ozbiljno, to je inače učenik moje supruge. Zatim prilazi još jedan, i pokušava da ga udari ali moj si se odbranio, da bi na kraju prišao jedan srednjoškolac, dakle treći, i udara ga tri ili četiri puta. Posle toga moje dete izlazi na šetalište, krvavo, nailazi na profesora koji ga odvodi u školu", kaže on.

Kako dodaje iz škole su ga pozvali i obavestili o nasilju koje je njegov sin doživeo.

"Išli smo u Hitnu, u Urgentni, kod inspektora i sada čekamo da sledeće nedelje tužilaštvo uradi svoj deo posla" priča Sikimić.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je obavila uviđaj na mestu tuče, a istraga će pokazati da li su u tuči korišćeni neki metalni predmeti, obzirom da je dete teže povređeno.

BONUS VIDEO Navijač Hajduka u zanosu poljubio reporterku N1

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar