Kreće ono pravo i u Evroligi, od utorka do petka igraju se prvi mečevi sve četiri četvrtfinalne serije, a ko bi mogao na Fajnal-for?

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Došlo je vreme za borbe za odlazak na F4 Evrolige, ko bi mogao da se nađe na završnom turniru? Legendarni srpski košarkaš Miroslav Berić prednost je dao ekipama koje su domaćini u plej-ofu…

Top 8 otvaraju Panatinaikos i Makabi u utorak od 19.30, istog dana od 21 čas Real dočekuje Baskoniju u Madridu. Monako će ugostiti Fenerbahče u sredu (19 sati), dok je za 21.00 zakazan duel Barselone i Olimpijakosa. Upravo oko tog duela španskog i grčkog ne razmišljamo isto…

„Mislim da će svi domaćini četvrtfinala da prođu na Fajnal-for. Mislim da sjajna i iskusna ekipa Barselona ima jako dobar domaći teren, atmosfera i pritisak se dižu u skladu sa veličinom kluba, a znamo i kako se sudije ponašaju tamo“, rekao je Mića Berić, a šta je još rekao o borbi za F4 čeka vas u videu na vrhu.

PROČITAJTE JOŠ

Drugi mečevi su na programu u četvrtak, takođe u Atini od 20.15 i Madridu od 21.00, odnosno u petak na parketu Monaka od 19 časova i u „Blaugrani“ od 21 sat.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, analizirali smo utakmice plej-ina, detaljno govorili o plej-ofu, ali i prognozirali ko bi mogao na F4. Pričali smo i o tome ko bi mogao da bude MVP, a ko u idealnoj petorci, što nije nimalo lako odlučiti, a možete da vidite i koga smatramo za igrača koji je najviše napredovao – Čima Moneke ili Aleks Piters, najboljeg mladog igrača, ko je najviše razočarao i zašto bi Ćus Mateo trebalo da bude trener godine.

Šta smo sve zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Velike reči Saše Pavlovića: Jokić je najbolji igrač svih vremena, radi ono što nisu Lebron i Džordan 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar