Stigla je i 27. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs, iza nas je istorijski plej-in, a ispred plej-of Evrolige i borba za Fajnal-for.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča, iako su košarkaši Partizana i Crvene zvezde ranije od planiranog završili ovosezonsko učešće u Evroligi, u kojoj je odigran prvi, istorijski plej-in i sada su poznati svi parovi plej-ofa. Od utorka do petka čeka nas prava poslastica i svaki dan po dve utakmice Top 8, odnosno prve borbe za Fajnal-for u Berlinu (24-26. maj).

Tamo će biti Makabi, koji je do sedmog mesta došao deklasiravši Baskoniju (113:85), kao i Baskonija koja je preko Virtusa zauzela osmu poziciju (89:77), nakon što je ekipa iz Bolonje slavila na gostovanju Efesu (67:64).

PROČITAJTE JOŠ

„Efes je veliko iznenađenje, odigrao je jednu od najlošijih utakmica sezone, promil šanse nisam davao Virtusu koji je bio u strmoglavom padu. Makabi je demonstrirao silu i rutinski savladao Baskoniju, šutirali su trojke 19/33 u jednom trenutku“, kaže Mića Berić.

Top 8 otvaraju Panatinaikos i Makabi od 19.30, istog dana od 21 čas Real dočekuje Baskoniju u Madridu. Monako će ugostiti Fenerbahče u sredu od 19 sati, dok je za 21.00 zakazan duel Barselone i Olimpijakosa. Drugi mečevi su na programu u četvrtak i petak, takođe u Atini i Madridu, odnosno kneževini i Barsi.

Analizirali smo utakmice plej-ina, detaljno govorili o plej-ofu, ali i prognozirali ko bi mogao na F4. Pričali smo i o tome ko bi mogao da bude MVP, a ko u idealnoj petorci, što nije bi nimalo lako odlučiti, a možete da vidite i koga smatramo za igrača koji je najviše napredovao – Čima Moneke ili Aleks Piters, najboljeg mladog igrača, ko je najviše razočarao i zašto bi Ćus Mateo trebalo da bude trener godine.

Šta smo sve zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Saša Pavlović o Luki Dončiću: Mislio sam da sam igrao košarku, a on se rodio tako – šutne s koša na koš i onda opet

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar