Faktor Miloš Teodosić.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Plejmejker Crvene zvezde nastavio je sa odličnim partijama, čak i kada nije potpuno zdrav i kada ne ubacuje ogroman broj poena. Njegova asistencija za Dejana Davidovca se vrti na svim društvenim mrežama, ali još više emocija kojom igra i nosi crveno-beli dres.

PROČITAJTE JOŠ

Posebno je to istakao Vladimir Kuzmanović, bivši košarkaš, koji govori o tonu koji postavlja Teodosić pred sve saigrače.

„Često pričamo za Lazića to, sada je i Teo to doneo, navijači čak imaju, čas nemaju zamerke za Tea. Činjenica je da želi da ova sezona ostane upamćena, po meni je spremniji nego u prethodnim sezonama. Kad on gubi loptu na jednom meču i shvata da je izgubio i skoči naglavačke, pa je spasi. Koji je tvoj odgovor da ne uletiš tamo? On to ne radi da bi nekoga fascinirao već je prosto takav, on je napravljen da bude takav. To je nešto što mnogima nedostaje, krivo mi je kad vidim da mladi igrači ne shvataju šta to znači“, rekao je Kuzmanović.

Crvena zvezda je upisala tri pobede u poslednja četiri kola i izgleda neuporedivo bolje, pogotovo defanzivno. Jedan od tih ključnih faktora je bio Miloš Teodosić.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Pick and Roll sa Mićom Berićem i Vladimirom Kuzmanovićem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar