Četvrtfinalne serije Evrolige nastavljaju se utakmicama Makabi - Panatinaikos i Olimpijakos - Barselona, dok će u sredu igrati Fenerbahče - Monako i Baskonija - Real.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Ko je do sada zaslužio „Zlatnu malinu“ za prikazane partije, a ko je nestao u borbama za Fajnal-for?

Nema sumnje da će tek da „gori“ plej-of Evrolige, možda već i dobijemo prvog učesnika završnog turnira u vidu Reala, koji vodi sa 2-0 i pobeda mu nedostaje da se u sredu (20.30) preko Baskonije domogne F4 u Berlinu (24-26. maj).

Pre toga, čeka nas spektakl u režiji Makabija i Panatinaikosa u Beogradu, u seriji je 1-1, a slede dva okršaja u našoj prestonici. Prvi je ovog utorka od 19.00, drugi u četvrtak od 20.45. Istim danima će Olimpijakos ugostiti Barsu od 20.30 odnosno 18.45, i u toj seriji je takođe nerešeno. Eventualne majstorice su 8. maja.

PROČITAJTE JOŠ

Fener je domaćin Monaku u sredu i petak (oba dana od 19.45), dok bi bilo pravo čudo da Real već u Vitoriji ne završi posao (eventualni četvrti meč je petak od 21.00) i prvi čekira kartu Berlin.

Miroslav Berić veruje i da je Olimpijakos sada u prednosti, ali i da nema šanse ako dođe do majstorice u Barseloni, a šta je još rekao čeka vas u videu na vrhu.

„Pored Boldvina i Lorenca Brauna, najbolji igrač Makabija u prvom meču bio je Huančo Ernangomez, sve što je radio, radio je pogrešno. Sve. Debeli promašaji, ne može da da zicer, stvarno je izgledao katastrofalno, apsolutno za ‘Zlatnu malinu’. Ko će najbolje iskoristiti prednost domaćeg terena, ja kažem Olimpijakos“, poručio je Berić i u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ osvrnuo se i na bleda izdanja Majka Džejmsa.

Podcast Pick and Roll EP 28 Mica Beric

Analizirali smo i to što je Željko Obradović produžio ugovor sa Partizanom, na čijoj će klupi sedeti i naredne dve sezone. Berić je objasnio i šta to znači za crno-bele i šta je prevagnulo u slučaju legendarnog trenera da ostane, iako smatra da su hteli da ga „nateraju“ da ode iz voljenog kluba. Dotakli smo se i ABA plej-ofa, i bivši kapiten Partizana vidi upravo Zvezdu i Partizan u borbi za regionalni trofej, iako veruje da će večiti imati teške duele protiv Mege i Budućnosti.

Ko je kriv za estradnu atmosferu u Atini, kakva bajka može da se kreira u Beogradu i zašto je Fakundo Kampaco najbolji plejmejker elitnog takmičenja? A, šta smo to videli u NBA plej-ofu i ko je najviše oduševio?

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Velike reči Saše Pavlovića: Jokić najbolji igrač svih vremena, radi ono što nisu Lebron i Džordan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar