Stigla je i 28. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs, nikad luđi plej-of Evrolige doneo je spektakle i neizvesne borbe za Fajnal-for.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča, iza nas su neverovatne utakmice četvrtfinalnih serija Evrolige koje će ove nedelje ili dobiti epilog, ili otići u majstorice.

Nikada pre u istoriji elitnog takmičenja nije se dogodilo da gosti slave u prvim utakmica, u tri od četiri serije plej-ofa, samo je Real opravdao očekivanja i sigurno krenuo ka Fajnal-foru.

Makabi u Atini protiv Panatinaikosa, Fenerbahče u Monaku i Olimpijakos u Barseloni su uradili veliki posao, pre nego što su domaćini uzvratili udarac i sada u tri Top 8 serije imamo 1-1.

Naredne dve utakmice igraće se u Beogradu, gde će Makabi dočekati PAO u utorak (19.00) i četvrtak (20.45), a istim danima će Olimpijakos ugostiti Barsu od 20.30 odnosno 18.45. Eventualne majstorice su zakazane za 8. maj.

Fener je domaćin Monaku u sredu i petak (oba dana od 19.45), dok bi bilo pravo čudo da Real već u Vitoriji ne završi posao protiv Baskonije (sreda, 20.30; petak od 21.00 ako bude trebalo) i prvi čekira kartu za Fajnal-for u Berlinu (24-26. maj).

Analizirali smo i to što je Željko Obradović produžio ugovor sa Partizanom, na čijoj će klupi sedeti i naredne dve sezone. Berić je objasnio i šta to znači za crno-bele i šta je prevagnulo u slučaju legendarnog trenera da ostane, iako smatra da su hteli da ga „nateraju“ da ode iz voljenog kluba. Dotakli smo se i ABA plej-ofa, i bivši kapiten Partizana vidi upravo Zvezdu i Partizan u borbi za regionalni trofej, iako veruje da će večiti imati teške duele protiv Mege i Budućnosti.

Dimitris Janakopulos, vlasnik Panatinaikosa, na drugom meču PAO – Makabi Foto: EPA-EFE/PETE ANDREOU

Kako su Filip Petrušev i Janis Papapetru te Nejt Sestina postali junaci iz senke u plej-ofu Evrolige? Ko je kriv za estradnu atmosferu u Atini, kakva bajka može da se kreira u Beogradu, a kakav doprinos daju Majk Džejms ili Vejd Boldvin, i zašto je Fakundo Kampaco najbolji plejmejker elitnog takmičenja?

A, šta smo to videli u NBA plej-ofu i ko je najviše oduševio? Šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Velike reči Saše Pavlovića: Jokić najbolji igrač svih vremena, radi ono što nisu Lebron i Džordan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar