Crno-beli od 18.30 otvaraju drugi dan 10. kola Evrolige i izlaze na megdan bivšem evropskom prvaku.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Prošle godine je upravo protiv Efesa krenula moćna serija Partizana zahvaljujući kojoj je na kraju stigao do plej-ofa, a crno-beli su slavili oba puta te sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan i Efes sada imaju skor od 4-5 što daje dodatni značaj ovom susretu.

Dušan Kecman, čuveni srpski košarkaš, istakao je u prvi plan novu filozofiju Erdema Džana.

„Partizan je prošle godine pobedio Efes u Istanbulu, ali je tada bio mnogo jači sastav sa Micićem. Efes ima određene probleme da kažemo, tu je novi trener, nova filozofija, igrači koji su ostali po ugovoru možda nisu po njegovom ukusu, nisu mogli da raskinu. On je doveo određene igrače koji su njemi potrebni da se uklope u koncepciju igre. Efes ne treba otpisivati da nema ambicije, on je mlad trener ambiciozan, bio je šest ili sedam godina Obradoviću trener, bio je u Juti Džez pomoćni trener na usavršavanju. Prošle godine je doveo Turk Telekoma do finala Evrokupa, domaći je trener, nastavio je liniju, da posle Atamana dovede perspektivnog trenera. Dižu se polako, svaka pobeda za Partizan u gostima je izuzetno bitna jer daje na samopouzdanju“, rekao je, između ostalog, Kecman.

Miroslav Berić, proslavljeni košarkaš, istakao je da se turski tim polako diže.

„Da li bi taj trener zadržao Larkina i Klajburna koji deluju, pogotovo Klejburn, kao pod moranjem da igra, kao da ga neko oterao palicom da igra. Larkin se ozbiljno digao, odigrao je sjajnu utakmicu u Monaku. Oni su se digli, daleko bi bilo bolje da je Partizan igrao sa njima pre dva, tri kola.

Šta o svemu tome misli Dušan Kecman i gde na kraju vidi srpske evroligaše na tabeli, otkrio je gostujući u podcastu „Pick and roll„, a možete pogledati u videu na dnu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Pick and roll sa Mićom Berićem i Kecmanom