"Ljubavno pismo" Atelje 212 Foto:Boško Đorđević

Predstava „Ljubavno pismo“ obeležiće tri decenije od kada se igra u Pozorište Atelje 212, a rođendansko izvođenje je zakazano za ponedeljak, 25. mart od 20 časova, na sceni „Mira Trailović".

Ovaj komad autora Zorana Bačića i Zlatana Fazlagića, i reditelja Branka Kičića, od svoje praizvedbe 25. marta 1994, igra se na kartu više i zauzela je nezamenljivo mesto u pozorišnom životu srpske prestonice.

Ljubavno pismo Foto:atelje212/Promo

„Ljubavno pismo“ je komedija o mentalitetu, porodici, komšijama i svim onim običnim stvarima koje čine naš život. To je duhovita i beskrajno topla priča o nama i porodičnim odnosima, o iskrenosti, laži, ljubavi i svakodnevici. Predstava za sva vremena i sve generacije čija je dugovečnost to i dokazala.

U komadu dominira vodviljska opuštenost kao preporuka da se sabotira mutno nebo nad nama. Komično, beskrajno zabavno, opuštajuće, sa sjajnom glumačkom ekipom koja stvara vrhunsku zabavu.

Do sada je „Ljubavno pismo“ pogledalo više od 300.000 gledalaca i na radost publike ali i glumaca koji igraju, nastavlja svoj pozorišni život.

U uvek nadahnutoj glumačkoj podeli su Miodrag Krstović, Tatjana Bošković, Dubravka Mijatović, Branislav Zeremski, Gorica Popović, Gordan Kičić, Dragana Đukić i Nenad Ćirić.

Bonus video: Veliki jubilej u Ateljeu 212: 350 „ljubavnih pisama“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar