Foto: Promo

Majska izložba u galeriji Green Door u Kralja Petra 61 u Beogradu biće otvorena od danas do 20. maja. Ova kolektivna izložba će predstaviti radove 55 umetnika, svaki sa svojom jedinstvenom poetikom i izražajem, koristeći različite medije kako bi preneli svoje vizije i inspiracije.

Među umetnicima koji će izlagati na ovoj izložbi su Zdravko Vučinić, Miodrag Elezović, Ljubomir Lacković, Jasmina Mišeljić, Jevrosima Lukić i mnogi drugi. Njihovi radovi će istražiti širok spektar tema i tehnika, pružajući posetiocima priliku da se urone u raznolikost umetničkog stvaralaštva.

Majska izložba predstavlja duboku posvećenost umetničkoj inspiraciji koja proizlazi iz prirodnih fenomena poput cvetanja i procvata života.

Izložba nudi bogatstvo motiva i nadahnuća, predstavljena kroz različite stilove i medije. Od slikarstva do skulptura, od fotografija do stakla, svako delo je priča za sebe, duboko utemeljena u individualnom izrazu umetnika. Od apstraktnih prikaza prirodnih oblika do detaljnih portreta, posetioci će biti pozvani da istraže raznolikost umetničkih interpretacija i inspiracije koju pruža maj i proleće.

Bonus video: Izložba unikatnih ručno rađenih gitara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar