Survivor 2024, crveno pleme

Pevačica Ivana Štrbac je na kraju prošle nedelje napustila Survivor, te je crveno pleme ostalo sa jednim članom manje.

Foto: Promo

Prethodne nedelja u Survivor-u je bila burna zbog više stvari, a najveći utisak na gledaoce je ostavio Ognjen Dimić koji je, kako je i sam priznao, pokušao da izmanipuliše pevačicu Ivanu Štrbac i celo pleme okrene protiv nje zarad, kako on tvrdi, jednog cilja, a to je da sačuva Vojislava Vreća koji do sada nije bio ugrožen ni na jednom nominovanju.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom prvog plemenskog saveta prošle nedelje, crnogorski sportista Ognjen Dimić je svima priznao šta je uradio, te se izvinio svom plemenu rekavši da je mislio da će ishod biti drugačiji – pevačica Ivana Štrbac na kraju je ipad napustila takmičenja.

“GlutafortIN – Snaga koja dolazi iznutra! Smanjite umor i iscrpljenost, ojačajte imuni sistem i izgradite otpornost na stres. Zaštitite jetru i ubrzajte eliminaciju toksina iz organizma. Tri moćna antioksidansa - L-glutation, alfa-lipoinska kiselina i vitamin C, u gastrorezistentnoj kapsuli, u borbi protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa! INPHARM – Mi brinemo o vama”

„Ne osećam se odbačeno, osećam se da treba da bude ovako jer sam ja napravio grešku. Ne znam koje težine je greška, ali sam siguran da ćemo porazgovarati i dođi do rešenje. Njima treba više vremena nego meni, podržavam ih i ne mogu da im zamerim ništa“, rekao je Ognjen u večerašnjoj epizodi.

Takmičari Survivor-a su sinoć odigrali prvu igru za nagradu ove nedelje.

Survivor 2024

Takmičari crvenog i plavog plemena su se našli na reci Čavon gde ih je čekala teška i naporna igra.

Nagrada je bila burger sa pomfritom i salatom kao i gazirani sok.

Pravila igre su da pređu poligon, viseće merdevine moraju da pređu a da ne dotaknu dno, na kraju poligona moraju da obore pet totema. Pobedu odnosi pleme koje prvi osvoji osam poena.

Survivor 2024

U ovoj teškoj teškoj igri pobedu je odnelo crveno pleme sa rezultatom 8-0.

Crveno pleme je osvojilo bogatu nagradu, tačnije hranu koja im je preko potrebna s obzirom da prethodne nedelje nisu osvojili ni jednu namirnicu.

Oni su na pustom ostrvu imali priliku da sednu za sto i na miru jedu.

Survivor 2024, crveno pleme

Tijana Jeremić je sa gledaocima podelila detalje iz svog života, te je otkrio i da je zaljubljena.

„Bila sam prvakinja Balkana u karateu, profesionalno sam se bavila karateom 11 godina. To mi je dalo samopouzdanje i izgradilo me kao ličnost. Jedne godine je trebala da se izabere ko će ići na reprezentaciju, a ja nisam pozvana na to iako sam bila najbolja u tom trenutku i ja sam se pojavila na tom treningu i na kraju je selektor mene odabrao, otišla sam na Balkansko i osvojila ga. Tada sam bila najponosnija na sebe“, pričala je Tijana.

Survivor 2024, Tijana Jeremić

„Ja sam najstarija od tri sestre i kada sam bila mlađa kukala sam što nisam jedinica, ali kako su one krenule da odrastaju onda smo postale mnogo bliže“, rekla je Tijana kroz suze.

„U mom životu postoji još neko ko me čeka kada se vratim, on me podržava, to je moj momak Luka. On trenutno završava pilotsku akademiju i jedva čekam da skačemo iz aviona kada se vratim u Beograd“, rekla je Jeremićeva.

Survivor 2024, Tijana Jeremić

„Ja sam veoma svestrana osoba, došla sam ovde da iskusim sve ovo, a ovo ne može da se kupi. Mislim da će mi ovo značiti u životu jer sam jako mlada, moje granice su visoko i došla sam ovde da pobedim“, kaže Tijana.

Survivor 2024, Tijana Jeremić

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Pevačica Ivana Štrbac napustila Survivor: Kroz suze i emotivan govor se oprostila od svog plemena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare