Foto:EPA-EFE/FLAVIO LO SCALZO

Manekenka i glumica Sindi Kraford nedavno je progovorila o porodičnoj tragediji koja je u velikoj meri obeležila njen život.

Naime, ona je odrasla u velikoj porodici, a nakon tri ćerke, njeni roditleji su dobili sina kog je njen otac silno želeo.

Međutim, dečak je preminuo sa samo tri godine, a Sindi je sada govorila o toj bolnoj temi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nisam sigurna da li su naši roditelji oduvek želeli četvoro dece, ali definitivno su želeli da imaju sina. Moj otac je to hteo i četvrto dete bio je dečak“, rekla je ona u jednom podkastu, prenosi „Mail online“.

Kako kaže, nju i njene sestre mučio je osećaj krivice zbog toga što su one žive, a preminuo je dečak kog je njihov otac toliko želeo.

„Sve smo osećale krivicu jer smo znale koliko je otac hteo sina, pa smo mislile da bi bilo bolje da je preminula jedna od nas“, istakla je manekenka.

Njena majka je u tom trenutku imala samo 26 godina i, prema rečima Krafordove, nije umela na pravi način da uteši ćerke, što je veoma uticalo na njih.

„Sve što sam želele da čujem bilo je: ‘Da, mnogo smo tužni jer smo izgubili Džefa, ali srećni smo što imamo vas’. Kada sam se vratila u školu par dana kasnije, niko to nije pominjao. Jedan drug je samo rekao da je to pročitao u novinama“, ispričala je Sindi Kraford.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar