Gorica Nešović
Gorica Nesovic

Svi ga odlično znate, a malo kome je poznato da su njih dvoje bili u braku.

Gorica Nešović voditeljsku karijeru je započela još 1982. godine, a važila je za osobu koja se nikada nije plašila da jasno iznese svoj stav.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je imala mnogo obožavalaca koji su voleli njene emisije i kolumne, a ono što mnogi možda nisu znali jeste to da je bila u braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom, kog mnogi znaju iz emisije „Četiri i po muškarca“.

Sa njim Gorica ima sina Marka, a i nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima.

„Kad sam se razvela, upala sam u status ‘samohrane majke’. Kako to glupo zvuči, kao – hrani se sama. Ima i gora varijanta – raspuštenica. Raspuštena, radi šta hoće. Ponižavajuće ‒ istakla je, konstatujući da se za muškarce koji žive sami sa decom uglavnom kaže samohrani roditelji, dok žena koja je u istom položaju izaziva sažaljenje“, pričala je ona jednom prilikom, preneo je Glossy.

„Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju – nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi“, govorila je Gorica.

U jednoj kolumni pisala je i o alimentaciji.

„Alimentacija, kakva ružna reč. Asocira na nešto mučno, nemoguće, na bol u stomaku, na nepravdu, na sistem koji ne funkcioniše. Više zvuči kao bolest, nego kao pravda za decu. Alimentacija kao demencija,“ napisala je uz opasku. „Da se razumemo, ne duguju oni te pare svojim bivšim ženama, već svojoj, zauvek, deci“, napisala je ona, a poznato je i da su ona i Loka bili poslovni partneri.

BONUS VIDEO: Anđela Krstović o ratnom iskustvu iz Ukrajine

Komentari

Svi komentari (1)