Nataša Šavija Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Porodica joj je najveća podrška nakon velike traume koju je doživela.

Nataša Šavija je pre nekoliko nedelja brutalno pretučena od strane bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića.

Starleta je tada je tada bila hospitalizovana je u KC Vojvodina gde je i operisana, a zadobila je prelom jagodične kosti, posle čega su usledile intervencije i razne komplikacije.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedavno se pojavila u policiji, kako bi dala izjavu, a uz nju je sve vreme bila majka Vera.

Kako je rekla za Kurir, cela porodica je pod stresom zbog onoga što se dogodilo.

Nataša Šavija Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

„Posle onih izjava mladog i starog ‘gospodina’ Karića ne mogu da se ne oglasim. Nisam mogla ni da zamislim da bi se tako nešto moglo dogoditi od prividno finog dečka. Sad kad gledam neke isečke iz rijalitija, kako se ponašao prema tamo svojim devojkama i šta im je izgovarao (‘Nemoj da ti razbijem vilicu’ i slično). Fizički nije smeo da nasrne na njih, zna da bi bio kažnjen. A njegova izjava po izlasku iz pritvora, da su se samo koškali i da je ošamario. Da li on to možda ima amneziju da je umesto šamara bila pesnica u jagodičnu kost koju je polomio i posledica toga deformacija očnog kapka i još veliki pramen isčupane kose, a još se pita šta joj se to dogodilo? Kako tako jedan ‘fini’ dečko može napraviti devojci i još da pobegne sa lica mesta i skriva se negde. A šta da je imao pištolj kod sebe, ne smem ni da pomislim“, izjavila je Natašina majka za pomenuti medij.

Stefan Karić i Nataša Šavija Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je šokirana i izjavom Stefanovog oca Osmana, koji tvrdi da ih nisu primili u Urgentni centar. Vera dodaje da je situacije obrnuta, ona bi se izvinila.

Ipak, ne gubi veru u pravdu i nada se da će nadležni organi obaviti svoj posao, te nasilnik dobiti adekvatnu kaznu.

Podsetimo, Karić je izneo i svoju stranu priče, te priznao da joj je „lupio šamar“, ali da ne zna šta joj se dogodilo sa okom.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta