Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nataša Šavija dala je svoj iskaz povodom mučnog prebijanja od strane Stefana Karića.

Starleta se u prisustvu advokata pojavila u Osnovnom tužilaštvu u Rumi gde je saslušana kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv bivšeg rijaliti učesnika.

PROČITAJTE JOŠ

„Dala je svoj iskaz i detaljno objasnila šta se desilo tog dana, zbog daljeg slučaja ne možemo davati detalje o samom iskazu „, rekao je Natašin advokat, a Šavija je onda opisala kako se sada oseća.

„Mogu da kažem da nemam bolove trenutno. Treba da imam još jednu operaciju. Kao što videte, oko na šta mi liči, verovatno će trebati i plastična operacija da bi sve bilo funkcionalno. Prelom je bio jako težak da nije moglo da se sve uradi jednom operacijom“, započela je Nataša po izlasku iz tužilaštva.

Nataša Šavija Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

„Posle mesec dana, oko mi je još modro i spušten kapak. Nadam se da ću se vratiti u pređašnje stanje i da ću psihički biti bolje“, rekla je Šavija, kojoj su najveća podrška roditelji.

„Moja porodica, šta bih vam rekla, kako se osećaju otac i majka pretučene ćerke. Došla sam prvi put u bolnicu u septičkom stanju, samim tim sam mogla da umrem. Sticajem okolnosti javila sam se pravim osobama pa su sve sanirali svi preživljavamo pakao, ne primam posete, uglavnom odmaram. Nemam bolove ali sve mi je naporno što radim. Kad se pogledam u ogledalo, razmišljam da li će ovako ostati, da li će se operacija zakomplikovati, da li će biti infekcija. Ne pričam ovo zbog marketinga nego da se etiketa stavi na mesto koje treba, nego da se ne ponavljaju ovakve situacije. Žene su mi slale priče o nasilju, razlozi zašto ne prijavljuju nasilje je sramota ili se plaše od porodica. Kad mi se sve desilo, moji roditelji su saznali iz novina, sestra je saznala u kakvom sam stanju, morala je da pozove Urgentni centar“, izjavila je Nataša, koja smatra da je najadekvatnija kazna za ovakav čin, doživotna robija.

„Ako mene pitate, to je za doživotnu. Nije me ubio, valjda ću ostati živa, ali realno sam mogla da umrem. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost, pogledajte koliko je upalo i nepomično“, rekla je Nataša za domaće medije.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

BONUS VIDEO Doteturao se pijan i rekao mi „sad ću da te silujem“: Milena Ćeranić o seksualnom napastvovanju koje je doživela na nastupu