Relja Popović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Popularni reper talenta je nasledio od svoje majke.

Zoja Begoli bila je bila primabalerina i repetitorka Narodnog pozorišta. Umetnica se u svojoj oblasti školovala i usavršavala u nekadašnjem Lenjingradu na poznatoj Akademiji „A.J. Vaganova“.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon završetka školovanja bila je profesorka na Odseku za balet i glumu na Akademiji umetnosti, a onda i pedagoškinja čuvene škole „Lujo Davičo“.

Bila je u braku sa sportskim novinarom Srđanom Popovićem, sa kojim je dobila dva sina, Mišu i Relju.

Zojin sin se već godinama bavi muzikom, ali i glumom, za šta je talenat nasledio od majke. Reper je imao samo dve godine kada je izgubio oca.

„Naravno da bih voleo da sam mogao da zapamtim oca. To je rana koju nosim ceo život“, rekao je jednom prilikom Relja kada je govorio o porodici.

Nakon braka sa Reljinim ocem, njegova majka Zoja udala se za čuvenog glumca, scenaristu i pedagoga Faruka Begolija.

Par je bio u braku 18 godina, a i pored toga što je ovo bila velika ljubav, njihov odnos nije opstao.

Faruk je javno govorio o tome da mu je žao što je došlo do razovda ovog braka, ali dalje o svojim emocijama nije govorio.

„Više ne govorim o ljubavima, jer je postojala jedna prava ljubav i brak. Bili smo 18 godina zajedno. Mislim da je balerina i do danas zadržala moje prezime. Kad se završilo, završilo se, nažalost. Ostali smo prijatelji. Čujemo se telefonom povremeno. Najviše smo se čuli tokom rata. Kad smo shvatili da smo dobro, i ona i ja, sve ređe i ređe smo se čuli“,  ispričao je Faruk Begoli pre smrti, kako piše „Stil“.

Glumac je preminuo u Pristini 2007. godine, a balerina 10 godina kasnije.

Nakon smrti Reljine majke mnogi su govorilo o rome da reper krije svoje albansko poreklo. On je jednom prilikom objasnio da njegov biološki otac nije čuveni glumac, ali i da ljude ne deli po nacionalnosti.

BONUS VIDEO: Relja o tuči i bolnici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar