Milan Radulović Laća Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo u utorak.

Njegovo telo je pronađeno u zabačenom delu Tel Aviva. Laaćin otac, Aleksandar Futa Radulović, otkrio je da se njegov sin od 12. decembra vodio kao nestalo lice.

PROČITAJTE JOŠ

Izvor za Kurir je sada otkrio nove detalje poslednjih dana poznatog tekstopisca. Laća je navodno otišao kod bliskog prijatelja 2. decembra i trebalo je da u toj zemlji ostane do Svetog Nikole. Laća je, prema njegovim rečima, bio dobrog raspoloženja.

On je dodao i da se Laćino raspoloženje naglo promenilo nakon što su se jednog dana vratili iz razgledanja. Delovalo je kao da je pao u depresiju, a više nije imao prepoznatljiv osmeh na licu. Izvor je naveo i da se prisetio pokojne majke i brata i da se tada i rasplakao. Prijatelju je rekao da želi da bude sam, te je izašao napolje i rekao mu da će se javiti kasnije.

Milan Radulović Laća Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

On je otkrio i šta se dešavalo nakon te večeri posle koje se nikome više nije javljao. Prijatlej je, naime, pomislio da Laća želi da bude sam, ali se nije javljao na telefon, te je to izazvalo sumnju. Svi koji su poznavali Laću u ovom gradu su počeli da se raspituju onjemu po bolnicama, a potom su prijavili njegov nestanak.

Milan je, prema rečima izvora, svoj život završio u delu grada koji je na lošem glasu.

Milan Laća Radulović
Milan Laća Radulović Foto: Vesna Lalić

Laća je, podsetimo, na put u Svetu zemlju je otišao je 2. decembra. Na ovom putu postao je i hadžija, obišao je Hristov grob i druga biblijska mesta koja posećuju hrišćani u ovoj zemlji. Bio je i u Nazaretu, u njemu je Isus, po predanju, proveo detinjstvo.

Milan Radulović Laća Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Laća je talenat nasledio od svojih roditelja, a poslednjih godina pisao je tekstove za nove muzičke hitove. Između ostalog, pisao je za Cecu, Anastasiju Ražnatović, Anu Nikolić, ali i Jelenu Karleušu.

Interesantno je to da je Laća zajedno sa Marinom napisao tekst za pesmu „Autogram“, ali je napisao i „Adio Amore“ za Rastu.

Upravo je Laća u velikoj ispovesti za Nova.rs, nakon smrti Marine Tucaković, ispričao kako je nastala Rastina pesma.

„Rasta je hteo pesmu ‘Adio amore’ za sebe. Marina i ja smo je pisali zajedno, taj refren smo naviše voleli. Meni je palo na pamet – Adio amore, još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj… Dva dana nakon izlaska iz klinike smo rešili tu pesmu. Rasta se oduševio i pao je na dupe kada je čuo pesmu. Snimio je i to je bilo to“, rekao je Laća ranije za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Milan Laća Radulović In memoriam

Komentari

Svi komentari (5)