Ivana Panzalović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Ivana Panzalović prošla je kroz pravi pakao kada joj je pre par godina njen tadašnji dečko pucao u glavu, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Kako se tada pisalo, nakon velike rasprave, dečko Ivane Panzalović potegao je oružje. Glumica je pozvala policiju koja je brzo stigla na lice mesta i zatekla jeziv prizor u stanu. Srđan Cvetanović, partner glumice i ugledni hirurg, ležao je na podu mrtav, dok je Ivana bila pogođena metkom u glavu.

PROČITAJTE JOŠ:

Do nesreće je došlo 2017. godine, a Ivana se posle toga vratila svakodnevnom životu i svom poslu, te je nastavila da gradi glumačku karijeru.

„Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost,“ rekla je Ivana jednom prilikom.

Kako „Kurir“ piše, prošle nedelje su lekari spasili život i Ivaninom ocu, hirurgu i bivšem direktoru bolnice u Doboju Dušku Panzaloviću.

Kako se navodi, njega su helikopterom iz Banja Luke prevezli u Beograd gde su mu lekari odstranili bolesni deo srčanog mišića leve komore.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Komentari

Svi komentari (0)