Ivan Ivanović, Dragan J. Vučićević i Veljko Lalić Foto: Ivan Dinić/Nova/Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je Informer objavio naslovnu stranu sa novinarima koji brane Dragana J Vučićevića u aferi "zatvor" - Ivan Ivanović otkrio je još jednu laž koja nam je podvaljena iz ovog medija.

„Otkrivena je misterija otkud Veljko Lalić na naslovnoj Informera sa onim satrapima. Stavio ga iznogud onako, valjda mu trebao i neki pravi novinar među onim nesrećnicima. Težak lažov i prevarant, nadam se da će u zatvor“, napisao je Ivanović na Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ

Podelio je i fotografiju teksta u kome se jasno navodi da Veljko Lalić, urednik „Nedeljnika“, nije pružio podršku Draganu J. Vučićeviću, kako je ovaj mediji tvrdio sa naslovne strane svog štampanog izdanja.

„Glavni urednik Nedeljnik Veljko Lalić nije pružio podršku Draganu J. Vučićeviću kao što se navodi na naslovnoj strani, već je rekao da on (Dragan J. Vučićević prim.aut) ne mora da ide u zatvor ako plati novčanu kaznu“, piše u tekstu.

Njegov odgovor se odnosio na prethodno iznete lažne tvrdnje da će Vučićević ići u zatvor zbog „verbalnog delikta“, odnosno, „uvredljivih tvitova“, iako je jasno navedeno da bi ležao u zatvoru jedino ukoliko ne plati novčanu kaznu državi – što je Dragan J. Vučićević odbio da uradi.

BONUS VIDEO: Pitanje Žakline Tatalović predsedniku Vučiću