Milijana Bogdanović Foto: M.M./ATA Images

Nacija je bila zapanjena kada se ova devojka pojavila u rijaliti programu sa daleko starijim partnerom.

Milijana Bogdanović je pre nekoliko godina ušla u rijalitiju „Parovi“ sa 53 godina starijim Milojkom Božićem. Upoznali su se kada je ona imala 18 godina, a oboje potiču iz sela Pilatovići nadomak Požege.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihova ljubav se pojačala kada je Milojko zbog operacije srca bio u bolnici. Mnogi su ih osuđivali zbog razlike u godinama, zbog koje nešto kasnije nisu mogli da stupe u crkveni brak.

O Milijani i Milojku su čak govorili i svetski mediji, pa je tako „Led Bajbl“ pisao kako je Milijana izjavila da će imati se*s sa Milojkom u uživo prenosu „Parova“.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić, Foto:E-Stock

Međutim, dešavale su se turbulencije u njihovom odnosu, pa je Milijana šokirala priznanjem da je prevarila Božića pre braka, i to sa njegovim rođakom.

„Ma nije mi blizak rod, osmo koleno. Osramotila je i mene i nju“, odgovorio je tada Milojko, koji je u rijalitiju optužio Milijanu da se bavila prostitucijom.

Sa druge strane, Milijana je ispričala potresnu priču u kojoj je otkrila da je njen otac bio nasilan prema njoj.

„Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me je izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam“, rekla je Milijana.

Vreme je prošlo, a ljubav između Milijane i Milojka nije opstala, ali je došla nova.

Ponovnom ulaskom u „Parove“ Milijana je stupila u odnos sa 29 godina starijim Ivanom Gavrilovićem, pevačem. Iako je ovde bio „bolji slučaj“ kad je u pitanju razlika u godinama, postojao je problem, jer je Gavrilović oženjen Marinom, koja se za medije skoro uopšte nije oglašavala na ovu temu.

Po završetku rijalitija, Milijana i Ivan su još kratko vreme bili zajedno, a onda je usledio raskid, pa se Gavrilović vratio supruzi, i nije želeo mnogo da govori o bivšoj ljubavnici.

Milijana Bogdanović, i Ivan GavrilovićFoto:printscreen/Parovi

Milijana se povukla iz rijaliti programa, i započela novi posao.

Ona je pre nekoliko meseci otkrila kako je postala kondukterka u javnom gradskom prevozu. Dodala je i da njen sadašnji partner ima 48 godina, a takođe radi u gradskom prevozu.

BONUS VIDEO: Snimila bih svoj rijaliti o vantelesnoj oplodnji

Komentari

Svi komentari (1)