Slađana Zubčević, Sladjana Zubčević, pevačica, Zvezde Granda
Slađana Zubčević Foto: Privatna arhiva

Bivša učesnica "Zvezda Granda", Slađana Zubčević, pobrala je simpatije mnogobrojne publike već nakon prvog pojavljivanja na sceni. Pevačica je sada gostujući u emisiji "Grand Magazin" ispričala zanimljivu anegdotu sa svojim suprugom.

Slađa je sada otkrila da je njen suprug jednom prilikom snimao spot u kom je ona bila sa drugim muškarcem.

PROČITAJTE JOŠ

„Vidi mene – žena i po, krupna i razmišljam aj ti sad nađi nekoga ko neće da izgleda smešno pored mene. Prvo sam želela da nađemo modele, da njih snimamo, ali su mi objasnili da to ne treba tako. Razmišljam ja tako koga da nađem i padne mi na pamet moj školski drugar, koji je već radio neke spotove i ima iskustva“, ispričala je Slađana kroz smeh. Iako je profesionalac, priznaje da joj je bilo izuzetno neprijatno.

„Kažem ja mužu: ‘Kako ćemo mi sad ovo? Ti snimaš svoju ženu s nekim drugim’. I onda je nastao minut ćutanja“, priznala je, ali je ubrzo shvatila da njen suprug ozbiljno doživljava svoj posao, s obzirom na to da se inače bavi snimanjem, te otkrila da je snimao spotove mnogim velikim zvezdama.

„‘Kad si mogao da snimaš razne gole žene, i ja sam to podnela, možes sad i mene s drugim’, rekla sam mu“, ispričala je Slađana u emisiji „Grand Magazin“.

Gostovanje Slađe Zubčević u emisiji „Grand Magazin“ pogledajte u video prilogu.

Bonus video

Zorana Mićanović: Trpela sam vršnjačko nasilje i plakala u svoja četiri zida

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)