Zorja Pajić. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

S obzirom na to da je RTS raspisao konkurs za domaće takmičenje Beovizija na kome će se birati predstavnik Srbije na pesmi Evrovizije, Srbija je i zvanično potvrdila učešće na 66. prestižnom evropskom festivalu. Upravo tu priliku iskoristiće i mlada muzička zvezda Zorja Pajić koja je pažnju javnosti skrenula učešćem u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a koja je za dnevni list Nova potvrdila informaciju da će se ove godine naći u trci za predstavnika naše zemlje na Evroviziji.

Pročitajte još:

Da li već imaš spremnu pesmu za Beoviziju?

– Pesma je trenutno u izradi, imamo celu pesmu otprilike, a na pesmi radimo moj muž i ja. Trenutno se nalazimo u Nemačkoj i ovde svašta nešto radimo i spremamo. Trenutno smo u žurbi da pesma bude dovoljno spremna da se pošalje na audiciju i ona ne mora biti potpuno završena do konkursa, ali ćemo se mi potrudi da je što pre privedemo kraju – otkrila nam je Zorja.

Da li našim čitaocima možeš da otkriješ kakvu pesmu spremaš. Kog je žanra?

– Baš smo se potrudili da svaki deo pesme ima smisla i da u njega uložim puno truda i razmišljanja, ali naravno i tog umetničkog dela. Pesma je evrovizijskog karaktera, to je možda i najbolji opis ove pesme. Apsolutno, numera ima i važnu poruku što je najbitnije kod pesama za ovakve festivale.

S obzirom na to da si tokom takmičenja već dokazala da podjednako pridaješ važnosti i scenskom nastupu, da li možda već u glavi ima neki osmišljeni performans za nastup uz pesmu?

– Scenski nastup će sigurno da proprati pesmu, ali nema potrebe za preterivanjem. Ono što bih iskreno ja volela je da slatim s plafona na scenu. Još je rano za razmišljanje o tome, ali kada dođe vreme sigurno ću se posvetiti i organizaciji nastupa koji će u nekom pobedničkom maniru propratiti pesmu.

Zorja Pajić. Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Zorja ističe da se i danas seća prvih komentara u Zvezdama Granda, te da su joj upravo te pohvale i dale najveću želju da se okuša na ovako prestižnom takmičenju.

– I sada se sećam tih komentara koje sam dobijala još pre godinu dana da je Evrovizija prosto za mene. Mislim da me je na ovaj potez naterala ta podrška koju sam dobila nakon mog prvog nastupa u Zvezdama Granda. Svakako nemam šta da izgubim – mogu samo da dobijem, a svakako će na kraju svega ostati jedna dobra i kvalitetna pesma.

BONUS VIDEO: Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović: Pesme pravimo po našoj etiketi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)