Žurka do zore: Bane Mojićević pevao na otvaranju izgorelog etno sela na Zlataru

Showbiz 19. sep. 202110:47
Podeli:
Bane Mojićević Foto: Časlav Vukojičić/Promo

Pobednik prve sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Bane Mojićević, sinoć je održao nastup na otvaranju etno sela nadomak Zlatara, koje je izgorelo početkom januata ove godine.

Naime, nakon višemesečnog napornog rada i renoviranja etno sela, koje je u vlasništvu poznatog estradnog menadžer Gorana Lečića Leke, konačno je sve završeno.

S obzirom na to da je šteta bila velika jer je vatrena buktinja progutala glavni središnji objekat, uloženo je dosta novca kako bi sve bilo kao nekada.

Goran Lečić Leka, Bane Mojićević Instagram
Foto: Instagram/goran_lecic_leka

Upravo zbog toga vlasnik je želeo da se završnica radova proslavi, pa je angažovao Mojićevića da uveseli goste. Za ovaj događaj Bane je priremio poseban repertoar pesama, koje inače ne izvodi na svirkama, te je pored toga imao dosta muzičkih želja koje su mu gosti poručivali.

Goran Lečić Leka, Bane Mojićević Instagram
Foto: Instagram/goran_lecic_leka

Svirka je trajala do ranih jutarnjih sati, a Mojićević je iskoristio vikend da odmori u uživa u selu.

Podsetimo, vatrogasne ekipe iz Nove Varoši i Priboja sa šest vatrogasaca i tri vatrogasna vozila, ugasile su buktinju koja je zahvatila etno selo „Vraneša“ kod Nove Varoši, u toku je dogašenja. Povređenih nema a u vatri je izgoreo središnji objekat, restoran koji je počeo goreti od središnjeg dela gde se nalazilo ložište, ostali objekti nisu goreli.

Goran Lečić Leka, Bane Mojićević Instagram
Foto: Instagram/goran_lecic_leka

PROČITAJTE JOŠ

Leka je u januaru za naš portal objasnio kako je došlo do požara.

„Izgorela je centralna glavna zgrada u kojoj je bio restoran „Konoba“ i jedan apartman. Izgorela je samo ta zgrada i vatra se nije proširila dalje. Požar je izazvao dimnjak koji se zapalio. Jedina i najbitnija stvar je da nema povređenih ni ljudskih žrtava, a materijalna šteta je prevelika. To je bio najveći objekat. Toliko sam uložio truda i energije u sve, da to može tako odjednom da sve nestane. Ako nastavim biće bolje, ako ne dao sam sve od sebe. Šta da radim. Vatrogasci su došli nekih pola sata nakon što je izbio požar, ali generalno je vatra dosta zahvatila dok oni nisu stigli tako da tu nije bilo toliko pomoći“, rekao je Goran Lečić Leka za Nova.rs.

BONUS VIDEO

Sloba Radanović u originalu „skinuo“ Šaka Polumentu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar