Izgorelo etno selo na Zlataru estradnog menadžera kompletno renovirano

Showbiz 14. avg. 202113:23 > 13:38
Podeli:
Foto:Privatna arhiva

Deo etno sela "Vraneša", koje se nalazi na putu iz Kokinog broda ka Pribojskoj banji, izgoreo je početkom januara ove godine. Vatrena buktinja progutala je glavni središnji objekat, koji je u vlasništvu estradnog menadžera Gorana Lečića Leke.

Prema našim saznanjima, Leka je nakon incidenta preuzeo stvar u svoje ruke i krenuo sa renoviranjem etno sela. S obzirom na to da je šteta bila velika, majstori mesecima rade na oporavku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goran Leka Lecic (@goran_lecic_leka)

Uz maksimalno uložen trud, rad i finansije, estradni menadžer i vlasnik „Infinity“ produkcije, koji drži brojne naše pevače, uspeo je da sagradi novi objekat i dodatne apartmane koji su takođe bili oštećeni, pa će uskoro krenuti normalno s radom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ETNO EKO SELO VRANEŠA (@etno.selo.vranesa)

Podsetimo, vatrogasne ekipe iz Nove Varoši i Priboja sa šest vatrogasaca i tri vatrogasna vozila, ugasile su buktinju koja je zahvatila etno selo „Vraneša“ kod Nove Varoši, u toku je dogašenja. Povređenih nema a u vatri je izgoreo središnji objekat, restoran koji je počeo goreti od središnjeg dela gde se nalazilo ložište, ostali objekti nisu goreli.

Leka je u januaru za naš portal objasnio kako je došlo do požara.

PROČITAJTE JOŠ

„Izgorela je centralna glavna zgrada u kojoj je bio restoran „Konoba“ i jedan apartman. Izgorela je samo ta zgrada i vatra se nije proširila dalje. Požar je izazvao dimnjak koji se zapalio. Jedina i najbitnija stvar je da nema povređenih ni ljudskih žrtava, a materijalna šteta je prevelika. To je bio najveći objekat. Toliko sam uložio truda i energije u sve, da to može tako odjednom da sve nestane. Ako nastavim biće bolje, ako ne dao sam sve od sebe. Šta da radim. Vatrogasci su došli nekih pola sata nakon što je izbio požar, ali generalno je vatra dosta zahvatila dok oni nisu stigli tako da tu nije bilo toliko pomoći“, rekao je Goran Lečić Leka za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar