Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Marija Mladjen/ATAImages

Grupa "Mobi Dik" stekla je veliku popularnost devedesetih godina prošlog veka, kada je bila jedna od najpopularnijih na našim prostorima.

Srđan Čolić, frontmen grupe „Mobi Dik“, osnovao je ovu grupu 1993. godine, a 1994. godine u grupu je došla pevačica Ana Stanić.

View this post on Instagram

A post shared by @estradni.arhiv

Ona se u grupi zadržala do 1998. godine, kada je započela solo karijeru, a na njeno mesto u došla je Aleksandra Perović.

Srđan je pre nekoliko godina priznao javno da je sa obe pevačice imao više od poslovnog odnosa.

PROČITAJTE JOŠ

„Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece“, rekao je Srđan za domaće medije.

On je zatim odao i detalje njihovog odnosa.

„Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra. Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice“, rekao je on svojevremeno za „Kurir“.

Na društvenim mrežama počela je da kruži fotografija na kojoj su Ana i Srđan zagrljeni. Ova fotografoja zabaležena je u periodu kada su njih dvoje nastupali zajedno kao sastav „Mobi Dik“, i kada su, prema priči pevača, imali tajnu romansu.

Grupa „Mobi Dik“ je prestala da peva u istom sastavu 2001. godine, kada je Aleksandra napustila grupu i započela solo karijeru. Pojavila se u rijalitiju „Survivor“ pre više od deset godina, a potom se potpuno povukla.

Jedino je prva pevačica grupe, Ana Stanić nastavila da plovi estradnim vodama. Ona iza sebe ima karijeru dužu od dve decenije. Od 2010. godine je u braku biznismenom Momčilom Lavrnićem, nekadašnjim košarkašem, sa kojim ima sina Vuka. Vezu sa kolegom Srđanom Čolićem nikada nije želela da komentariše.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare