Pevač Uroš Živković je posle deset godina karijere snimio svoj prvi album koji nosi naziv "Decenija".

Popularni pevač Uroš Živković je svoju publiku obradovao sa pet novih pesama koje je predstavio kao A stranu albuma i najavio B stranu albuma na jesen kada će još pet pesama ugledati svetlost dana.

PROČITAJTE JOŠ:

Živković je kao maloletan započeo svoju karijeru u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a za naš portal ističe da je već nekoliko godina ranije planirao ovaj veliki projekat.

„Već par godina unazad planiram ovo, volim da zaokružujem stvari. Ovaj prvi album je meni neka nagrada, a publici znak zahvalnosti što me prate. U ovih 10 godina je stalo mnogo neprospavanih noći, mnogo putovanja, izazova, umora, poznanstva, mnogo lepih nastupa i iskustava“, kaže Uroš i ističe da mu je najveći izazov do sada bio album.

Pevač nam je objasnio zašto je album podelio na dva dela.

„Smatram da je bolje ovako ispromovisati, cela godina se pokriva što se promocije albuma tiče. Hteo sam da izbacimo pred letnju sezonu albuma, pa tamo na jesen“, kazao je Živković i istakao da je letnja turneja već krenula, te da ga čekaju mnogobrojni nastupi.

Uroš Živković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevač svoj privatan život ne otkriva javnosti, a mi smo ga pitali šta je razlog enigme?

„Ja sam izvođač, predstavljam se u javnosti kroz muziku i želim da tako izađe, privatno nisam skandalozan da bi neko nešto iskopao. Nisam puno zanimljiv, imam svoj krug ljudi, porodicu, devojku, kumove i ja sam jedan normalan momak koji se zadovoljava običnim stvarima“, kaže Uroš.

Uroš Živković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevač je otkrio i da je obezbedio porodicu, a onda progovorio i o privatnom biznisu, a šta je tačno rekao pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Nadrogiran nas je udarao klupom, a onda izvadio pištolj i urlao kako je veliki vernik“: Svedočenje poznatog srpskog pevača o jezivoj sceni nasilja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar