Sofija Rajović
Sofija Rajović Foto: Nemanja Jovanović

Nedostaje joj život u našoj zemlji.

Sofija Rajović, našoj publici je poznata po ulogama u nekoliko TV serija, a o njenom privatnom životu nije se mnogo znalo sve do trenutka kada se udala.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa misterioznim partnerom se preselila u Kanadu, ali kako kaže, jedva čeka da se vrati životu u Srbiji.

„Što sam starija želim da sve više vremena provodim u Srbiji, čak i da mnogo manje putujem. Shvaltila sam da mi to ipak najviše prija. Godinama sam baš dosta putovala, bila u prilici svašta da vidim i doživim, ali sam se na kraju uvek vraćala onome što je suštinski moje. Moj suprug je razuman čovek, voli Srbiju i radi na tome da se preselimo i živimo u Srbiji, to nam je dugoročan plan. Toronto je nekako hladan, nema istorije, ni ljudske prisnosti poput one u Italiji, Grčkoj i drugim evropskim zemljama. Imam utisak da se tamo sve, u većini slučajeva, vrti oko posla i interesa. Naravno, drugačije je kad ste udati i imate partnera sa kojim sve delite, ali jednostavno nisam uspela da sagledam neku našu perspektivu u budućnosti, ma koliko da sam se trudila proteklih deset meseci“, izjavila je Sofija.

Sofija Rajović
Sofija Rajović Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan

Poznato je da u Kanadi živi i radi dosta naših ljudi, koje je Sofija upoznala.

„Upoznala sam tamo dosta našeg sveta i verujem da svi oni teže da se vrate, ako ne ranije, onda bar kad odu u penziju. Naš duh, mentalitet i velikodušnost retko gde se mogu naći. U Kanadi mi je, iskreno, najviše nedostajala naša duša“, istakla je glumica za „Gloriju“.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar