Fanovi serije "Ubice mog oca" i čitaoci portala Nova.rs, od sinoć mogu ekskluzivno da pogledaju i poslednju, desetu epizodu četvrte sezone serije na našem portalu.

Još od lansiranja portala Nova.rs krajem februara ove godine – tačnije 28. februara, čitaoci su imali prilike da svake nedelje pogledaju po jednu, novu epizodu aktuelne sezone serije nekoliko dana pre zvaničnog emitovanja epizode na televiziji „Nova S“.

PROČITAJTE JOŠ

Sajt Nova.rs ali i kompaniju United Media posebno raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, tako i na pohvale zbog toga što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Poslednju epizodu, zajedno sa svim prethodnim, možete ekskluzivno pogledati u bilo koje vreme dana ili noći, eksluzivno na našem portalu, jednostavnim klikom na epizodu po žeji u nastavku ovog teksta.

Oni koji žele da pogledaju i prethodne sezone serije odmah – tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom. Ova usluga dostupna je preko platforme EON. Poslednja epizoda „Ubica 4“ će se inače emitovati u ponedeljak, u 21h na kanalu Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

POGLEDAJTE CELU 4. SEZONU NA NAŠEM SAJTU