Ekskluzivno: Četvrta epizoda “Ubice mog oca 4”

Video 20. mar. 202017:38 > 23:22
Podeli:

Kao i tokom prethodnih nedelja, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno, još jednu, četvrtu po redu epizodu serije "Ubice mog oca 4".

Četvrta epizoda donosi nove uzbudljive obrte! Mirko puca pred Draganom jer ne može više da održi privid normalnog života a istovremeno mora da nastavi istragu. Uroševa porodica vrši pritisak nad policijom okrivljujući ih za sinovljevu smrt, dok se novinari ne smiruju.

PROČITAJTE JOŠ

Aleksandar diže zid između Jelene i sebe i posvećuje se svom novom poslu. Ispod žita, radi ono što ga i jedino zanima znajući da sve mora dobro da sakrije od Marjanovića. Nikola polako privodi svoj veliki plan preuzimanja Citylenda kraju.

U ovoj epizodi pored glavnih likova pojavljuju se Isidora Građanin, Ivana Nikolić, Radoje Čupić, Ivan Đorđević, a reditelj je Kosta Đorđević.

Za nestrpljive koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.