Ekskluzivno: Peta epizoda “Ubice mog oca 4”

Video 27. mar. 202022:14 > 10. apr. 2020 23:22
Podeli:

Kao i tokom prethodnih nedelja, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno, još jednu, petu po redu epizodu serije "Ubice mog oca 4".

Peta epizoda donosi uzbudljive obrte! Nikola je ljut na Obradovićku zbog Aleksandrovog postavljenja na mesto načelnika za narkotike. Policija iz forenzike dobija loše vesti i čitava istraga oko silovanja mora da se vrati na početak. Mirko i Dunja su očajni, plaše se da bi silovatelj mogao opet da napadne. Aleksandar dobija informacije da Miša Zvornik stoji iza poslednjih ubistava u gradu. Na svoju ruku, kao i uvek, preduzima naredne poteze. U ovoj epizodi uz glavne junake, glavni akteri su Anica Dobra, Branislav Tomašević, Mladen Sovilj.. Reditelj je Miroslav Lekić.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE

Za nestrpljive koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.