Kao i tokom prethodnih nedelja, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno, još jednu, šestu po redu epizodu serije "Ubice mog oca 4".

Šesta epizoda donosi uzbudljive obrte! Marjanović pokušava da obuzda Zvornika po Obradovićkinom nalogu. Iako primećuje njegovu osionost, još uvek misli da ga drži pod kontrolom. Aleksandar uvlači Mirka u svoje tajne planove. Dešava se novo silovanje i policija je u mat poziciji.. Zoran svaljuje krivicu na Mirka i dolazi do velikog razdora među njima. Reditelj je Ivan Živković a u epizodi se kao specijalni gost pojavljuje čuveni Voja Krstarica.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE

Za nestrpljive koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar