Ekskluzivno: Deseta epizoda „Ubice mog oca 4“

Video 01. maj. 202018:20 > 19:2233 komentara
Podeli:

Kao i tokom prethodnih nedelja, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno, još jednu, poslednju epizodu serije "Ubice mog oca 4".

Deseta epizoda: Rasvetljenje slučaja silovanja posle neočekivanih obrta donosi veliko rasterećenje svima uprkos gorčini zbog izgubljenog vremena i pogrešnih koraka. Goran iako nezadovoljan, dobija sve pohvale za istragu. Nataliju nakon pokušaja ubistva Jovana, ipak moraju da puste iz zatvora. Aleksandar pokušava da se izvini Jeleni pre nego što ode da uhapsi čoveka za kojeg zna da stoji iza ubistva njegovog oca. Nikola sprema bekstvo iz zemlje. Reditelj poslednje epizode je Miroslav Lekić.

Oni koji žee da sve epizode ove serije, ali i mnoge druge, pogledaju odmah – tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.Ova usluga dostupna je preko platforme EON.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Poslednja epizoda će se inače emitovati u ponedeljak, u 21h na kanalu Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

POGLEDAJTE SVE PRETHODNE EPIZODE

Komentari

Vaš komentar