Ekskluzivno: Treća epizoda „Ubice mog oca 4“

Podeli:

Kao što je danas u toku dana bilo najavljeno, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno, još jednu, treću po redu epizodu serije "Ubice mog oca 4".

Treća epizoda donosi potpuno neočekivane obrte. Tragični događaj u policijskoj stanici uzburkao je javnost, novinari opsedaju zgradu. Mirko oseća veliku odgovornost zbog toga, a istovremeno je i rastrzan porodičnim problemima. Na ulicama Beograda novi leševi u okršaju narko kartela, Zvornik se surovo sveti. Zoran traži savet od Marjanovića, ali ovoga samo muči Aleksandrov ultimatum na koji nevoljno mora da pristane.

Za nestrpljive, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.